مهارتهای زندگی مدرس مهارتهای زندگی، همسرداری، فرزندپروری
تا بحال چند بار سعی کردین که آموزش مسئولیت پذیری رو به فرزندان خودتون به شیوه های مختلف ارایه بدین؟ تا بحال در دوره های آموزش مسئولیت پذیری به کودکان و نوجوانان شرکت کردین؟ شاید هم کتابی در این مورد مطالعه کردین؟ چقدر به نتیجه دلخواه خودتون رسیدین؟
این نوشته را بخوانید تا با روشهای مسئولیت پذیر کردن فرزندان آشنا شوید و همچنین ببینید که کودکان در سنین مختلف چه کارهایی را میتوانند خودشان انجام بدهند.
اولین کاری که باید بکنید این است که مسئولیت را نه بهعنوان یک بار بلکه بهعنوان یک لذت برای کودکتان تعریف کنید. همهی بچهها خود را به عنوان فردی مسئولیت پذیر و قدرتمند میبینند و فکر میکنند توانایی انجام هر کاری را دارند. آنها برای داشتن اعتماد به نفس و برای معنی دادن به زندگیشان، به این اطمینان نیاز دارند. کودکان نمیخواهند فقط نازپرورده باشند. آنها هم مانند ما نیاز دارند که احساس کنند برای دنیا مهم هستند و کارهایشان تأثیر مثبتی بر روی دنیا میگذارد. پس نیازی نیست کاری کنید که فرزندتان با مسئولیت پذیری کارهایش را انجام بدهد، فقط کافی است به او یاد بدهید این قدرت را دارد که تأثیر مثبتی روی دنیا بگذارد.
مسئولیت پذیری یکی از نشانه های رشد و اعتماد به نفس است که به شخص کمک می کند تا تصمیم های مناسب تری را اتخاذ کند. کسانی که از حس مسئولیت پذیری برخوردار هستند به موفقیت های روزافزون و پاداش های ناشی از آن دست خواهندیافت که این خود به افزایش اشتیاق در ارتباطات و یادگیری منجر خواهدشد.
مدرس دوره
مهارتهای زندگی مدرس مهارتهای زندگی، همسرداری، فرزندپروری